dinsdag 8 april 2014

Marina Alta ???


Menig toerist zal de wenkbrauwen fronsen bij het horen van de term Marina Alta. Zelfs de vele vakantiegangers en reizigers die jaarlijks de vakantie doorbrengen in dit schitterende gebied kennen het vaak niet bij naam.


Cap Negre in Javea
Cap Negre in Javea
                                                                         

Lees verder .......

    

5 opmerkingen:

  1. Dag Ron,

    Leuk blog!

    Voor hen die (nog) niet bekend zijn in Javea, rijd de 'Ruta des miradores', voert langs alle mooie uitkijkpunten.

    Als je belooft het niet verder te vertellen, ga eten bij Piri-Piri en neem vooral wat er niet op de kaart staat! https://foursquare.com/v/piripiri/4eda8e6dbe7be28337efe29e

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hola Helga, goede tips ! De uitkijkroute bij de Cap de Nao ga ik zeker nog een bericht aan besteden, en het restaurantje Piri-Piri is werkelijk top, heerlijk eten voor een redelijke prijs . Andrés, de eigenaar, ken je vast, besteed heel veel aandacht aan hetgeen geserveerd wordt, en je zit daar erg leuk aan het boulevardje van de haven van Javea.

      Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een goed idee. Costa Blanca vakantiegids. Misschien komen er van Stichting De Klaprozen nog heerlijke zonnige en fantastische Costa Blanca tips bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goedemorgen Joke, leuk dat het idee in de smaak valt. Zou mooi zijn als de ervaringen van De Klaprozen gedeeld kunnen worden zodat anderen ook van die ervaringen kunnen profiteren !

    BeantwoordenVerwijderen